tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tough Luck

Elämä on potkinu päähän oikein olan takaa, jonka takia on LIIAN monta postausta jääny kirjottamatta. Uskokaa tai älkää, niin kaiken lisäks mitä on tapahtunu, niin ryttäsin eilen mun auton ! Kenellekkään ei käyny mitään, mutta mun purkkiparka ei ole enää entisensä. 
Jos jotain tässä elämässä olen tähän mennessä oppinut, niin se on, että alhaalta ei ole suunta kun ylöspäin ja jos näistä kuopista haluaa ylös, niin sieltä kukaan ei tule hakemaan vaan jokainen on loppujenlopuksi yksin. Mun mielestä se on ainakin äärimmäisen lohdullinen ajatus, että oma elämä ei oo kenestäkään muusta riippuvainen kun itsestä.Kovin on nyt syvälliset aiheet täällä, mutta koska pukeutumiseen ei oikein ole jaksanut panostaa, niin ei oikein muutakaan tarinaa ole kerrottavana. Välillä taitaa olla ihan hyvä mennä vähän pintaa syvemmälle.

New York kutsuu onneksi huomenna matkaajaa ! Tää reissu tulee niin tarpeeseen. Ihana päästä vähäks aikaa ottaan taas irtiotto arjesta.

Todennäkösesti aika ei riitä useempaan postaukseen, ennen lähtöä, mutta koitan tehä kattavan nyki postauksen sitten lauantaina :)                                                                        pusss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti